2018학년도 제1학기
교원 후보자 탐색위원회 운영
*자세한 사항은 '공지사항' 게시판을 이용해주시기 바랍니다.

파리 삼성전략혁신센터 인턴쉽 안내

작성자 : 김희선|등록일 : 18.05.24|조회수 : 582번 읽음

Samsung Strategy & Innovation Center, Paris (France) Internship Machine Learning Engineer, 3-6 months

Our labs' mission is to breathe intelligence into things, to create the Intelligence of Things. AI Labs empower Samsung products or services with human friendly AI: AI to help our users, respecting their privacy.

We are creating solutions to disrupt the product experience. Our team brings the latest innovations in research to create, with Samsung operational teams, AI augmented products. Our first focuses are automotive and IoT (Internet of Things).

SSIC (Samsung Strategy and Innovation Center), created in 2012 to push innovation within the company to new levels, is forming two new labs focusing on AI: one in San Jose (USA) and one in Paris (France).
Your Profile

As an intern in the Paris AI lab, you will work, inside an engineering team, on a short project to solve a AI problem and to implement a solution in a production environment.
From the creation of a dataset to the final implementation, you will be surrounded by a talented team of engineers and data scientists that will support and coach you.
Qualifications

* Last year of BS/MS/PhD in CS, data/information science or related technical field.
  * Strong interest in the “Labs” approach: experiment and very short development cycles.
  * Very good development skill in a language like Python, Scala or Rust.
  * Advanced Computer Science knowledge.
  * Machine Learning and Statistics knowledge a plus.
  * Ability to be autonomous, to work in a startup-like environment with little supervision.
  * Good English (or French) skill.
 The internship is based in the center of Paris for a duration between 3 and 6 months

contact :
universite@institutfrancais-seoul.com   (주한 프랑스대사관 문화교육과학교류협력과)
.

이전글 공과대학 사회봉사센터 공헌 2018 하계 공(工)드림 캠프 개최
다음글 2018학년도 2차 서울대학교 공과대학 멘토링 프로그램 『공대 톡톡(Talk Talk)』 개최