2019학년도 대학원
신입생 전기모집 안내
* 입학지원서 접수기간 : 2018. 10. 8.(월) ~ 10. 12.(금) 17:00
*접수장소 : 서울대학교 홈페이지-입학정보란 (http://admission.snu.ac.kr)
자세한 사항은 알림광장-공지사항 게시판에서 확인해주시기 바랍니다.

Application for Global Women Leaders Fellowship

작성자 : 배현정|등록일 : 17.09.25|조회수 : 141번 읽음

The SNU Women Faculty Council(WFC) will be accepting applications for the 2017 Global Women Leaders Fellowship, a competitive fellowship for female international students in a Graduate Program of SNU. We envision our fellows to be willing leaders in contributing to the social development and improvement of the global status of women. Please inform your students of the fellowship and encourage them to apply.

*Fellowship : 2,000,000KRW/annum; 2 awardees

*Eligibility : Female international student in a Masters or PhD Program at Seoul National University. GPA of previous semester should be over 2.7/3.3.

*Required Documents : Transcript of current program, Application form (Attachment 1), Recommendation Letter (Attachment 2)

*Submit by : Friday, October 20, 2017 to SNU Women Faculty Council email (snuwfc@snu.ac.kr )

*Selection Procedure : Applications will be reviewed by a review committee, and the fellowship will be awarded at the General Meeting of SNUWFC on November 17th.

*Contact Information :

이전글 2017학년도 2학기 국가장학금 2차 신청 재학생 구제신청서 제출 안내
다음글 2017년 제16기 (동계) 대학생 재능봉사 '한국장학재단 국가(우수)장학생 캠프 사업' 멘토 모집 안내