2020학년도
대학원 신입생 전기모집
○ 입학지원서 접수(인터넷) 기간 : 2019. 10. 7.(월) 10:00 ~ 10. 11.(금) 17:00
○ 접수장소 : 서울대학교 홈페이지-입학정보란
자세한 사항은 알림광장-공지사항 게시판에서 확인해주시기 바랍니다.

[학부/대학원생] Google Student Travel Grant Program (국제학회지원금)

작성자 : 김희선|등록일 : 19.09.24|조회수 : 466번 읽음

STUDENT TRAVEL GRANTS PROGRAM

프로그램명 Student Travel Grants Program
내용 컴퓨터응용관련 국제학회에서 paper 발표 시, 경비 지원
신청대상 학부생 및 대학원생
신청조건 primary author로 학회에서 oral presentation 확정 또는 예정자
선발인원 3명
지원금액 미화 최대 3,000불 / 1인
신청방법 신청서 방문제출 (39동 212호) 또는 이메일제출 (engia@snu.ac.kr)
제출서류 1)신청서 1부(첨부) *영문으로 작성
2)성적표 1부
3)영문CV 1부
4)논문발표 증빙서(paper acceptance letter)
선발절차 및 방법 서울대 공대에서 3명 선발 후 구글로 명단 보고
신청마감 9월 30일(월)

Student Travel Grants Program, to sponsor the students (from undergraduate to graduate and PhD candidates) to attend top international conferences to present their research work. Grant up to 3 top students each year. The grant is up to US$3,000 for each student to cover travel and lodging costs in a reasonable way. These grants will be based on application and SNU review process.

The Eligibility, to attend an international research conference,
◦Be a full-time student enrolled with SNU
◦Have a paper accepted at a top-tier computer science conference. (prefer to support conferences in research areas where Google has a strong interest. Please refer to popular conference rankings to determine the conference tier.)
◦Be the primary author of the accepted paper.
◦Have a paper accepted for oral presentation in the main conference program. Some conferences may have different presentation guidelines in which case the equivalent of a conventional full oral presentation must be considered. Workshop papers will not be approved for travel scholarships.

문의: 공대 대외협력실 김희선 (구내번호 8079, kavkr@snu.ac.kr)

이전글 2019 예술주간; Art Space@SNU 행사 알림
다음글 행정대학원 2020학년도 전기모집 입학설명회 개최 안내