서울대학교 공과대학
학사편입학 모집안내
* 입학지원서 접수 : 2019년 12월 9일(월) 10:00 ~ 12. 13(금) 17:00
* 면접 및 구술고사 : 2019. 12. 26(목) 이후
자세한 사항은 [알림광장-공지사항] 게시판에서 확인해주시기 바랍니다.

[지원금제공] 일본 동경대 공대 하계 실험실 연구생 모집 (6주)

작성자 : 김희선|등록일 : 19.11.11|조회수 : 457번 읽음

The University Tokyo 2020 Summer Program, called ESEP-G (Engineering Summer Education Program -General)

This program offers top-class international undergraduate and graduate students a short-term research experience in the basic and translational sciences in our world-leading laboratories.
We kindly ask you promote the program to your students.

This program is not related to exchange students program under agreement with partner universities.
Regardless of the number of applicants, any eligible student wishing to participate can apply as an individual through our online system.
For more details about the program and the application information, please see our website.

An outline of the program is as below.
1. Schedules
June 8, 2020 to July 17, 2020 (6 weeks)
Due to 2020 Tokyo Olympics, we’ve set the start date earlier than usual by 2-3weeks and all laboratories will have the same period.

2. Applicants
 Undergraduate applicants must have completed at least two full years of study in a bachelor's
degree program by the time the program begins.
Applicants must remain enrolled at their current home university until the ESEP program ends.

3. Maximum number of participants
20 students

4. Financial support
Stipend: JPY 160,000
(*서울대공대에서 학부생에 한해 항공료지원가능)

5. Accommodation
Off-campus accommodation will be provided by UTokyo.

6. Applications
Applicants must apply for the program through the T-cens SP online application system.

7. Application period
3:00 pm November 15, 2019 (JST) ~ 3:00 pm January 20, 2020 (JST)
※JST・・・Japan Standard Time

8.문의