코로나-19
공지
최근 수도권에서 무증상 감염이 지속되고 있습니다.
버스, 지하철, 택시에서 마스크 쓰기, 대화 자제, 유증상시 이용하지 않기를 실천해주세요.
우리 모두의 건강을 위해 생활 속 방역수칙을 준수해주시기 바랍니다.

[CoE Office of Student Affairs] Urgent notice for all students

작성자 : 전소연|등록일 : 20.05.13|조회수 : 78번 읽음

Due to the recent spread of COVID-19 infections in Itaewon, all students who have visited either Itaewon clubs, restaurants, etc., or places visited by the COVID-19 confirmed between April 24th and May 6th must practice self-quarantine for 14 days “regardless of one’s symptoms”.
According to the severity of the situation, the student must strictly follow the preventive measures stipulated by the Center for Disease Control and Prevention (CDC) and contact a local public health center or call 1339 for consultation.
Also, please notify any updates regarding this matter to Ms. Hyunjung Bae (spica97@snu.ac.kr) at the Office of Student Affairs in the College of Engineering via email. (Students who have visited restaurants in Itaewon just for dining are recommended to practice self-quarantine but not required to report to the Office of Student Affairs.)

You can rest assured that all personal information will be securely protected, and that students will at no circumstances be penalized for being absent from lab sessions or practice-based classes for the COVID-19 test and self-quarantine.

이전글 나라키움 대학생주택 2020년 여름학기 입주자 모집 안내
다음글 [CoE Office of Academic Affairs] Urgent notice for students taking face-to-face labs/practice-based classes