코로나-19
공지
최근 수도권에서 무증상 감염이 지속되고 있습니다.
버스, 지하철, 택시에서 마스크 쓰기, 대화 자제, 유증상시 이용하지 않기를 실천해주세요.
우리 모두의 건강을 위해 생활 속 방역수칙을 준수해주시기 바랍니다.

[CoE Office of Academic Affairs] Urgent notice for students taking face-to-face labs/practice-based classes

작성자 : 전소연|등록일 : 20.05.13|조회수 : 86번 읽음

Since May 6th, the College of Engineering (CoE) has permitted limited face-to-face gatherings only for those classes for which in-person meetings are essential. For this CoE has made best efforts to ensure the safety of our students.
However, due to the recent spread of infections in Itaewon, CoE has decided to allow students who do not want to commute to the campus for fear of COVID-19 infection to continue to take labs and practice-based classes online for the rest of the semester with absolutely no penalty.

If this is the case, a student must send an email to the class instructor by May 13th. If not willing to contact the instructor directly, he or she can contact Ms. Soyeon Jeon (schon0517@snu.ac.kr) at the Office of Academic Affairs with the student number, name, name of class and name of class instructor to process the request on his/her behalf.

이전글 [CoE Office of Student Affairs] Urgent notice for all students
다음글 코로나19 관련 생활 속 거리두기 방역수칙 및 긴급재난지원금 안내 다국어 번역 파일 공유