코로나-19
공지
최근 수도권에서 무증상 감염이 지속되고 있습니다.
버스, 지하철, 택시에서 마스크 쓰기, 대화 자제, 유증상시 이용하지 않기를 실천해주세요.
우리 모두의 건강을 위해 생활 속 방역수칙을 준수해주시기 바랍니다.

[SAP Labs Korea] Exclusive Session: The World We Lead Tomorrow with SAP CEO Christian Klein, Friday 7 August 3 pm Korea time

작성자 : 관리자|등록일 : 20.07.31|조회수 : 68번 읽음

- Friday 7 August 3 pm Korea time

The recent pandemic has again emphasised the importance of strong and effective leadership to steer companies and guide employees through challenging times. Tomorrow’s world will be led by the students of today. The next generation ofleaders will need to prepare for this new future and it is paramount to understand how to do this, both personally and professionally.

We are pleased to invite all your students and other faculty members to join us for an exclusive virtual session and Q&A on ‘The World We Lead Tomorrow’ with Christian Klein, CEO of SAP SE, and Scott Russell, President of SAP Asia PacificJapan. We will learn through their experience and actions on how to embrace challenges and turn them into opportunities. We will also hear how Christian built his career at SAP, from his journey as a student to running a global technology company as the CEOof SAP.