사회적 거리두기
2단계 시행
불요불급한 외출, 모임과 다중 이용시설 이용을 자제해 주시고 사람 간의 접촉을 최소화해주세요.
이번 추석 명절은 거리를 두더라도 마음은 가까이하며 집에서 쉬시기를 당부드립니다.

2007 IEEE International Conference on Mechatronics and Automation 안내(원문)

작성자 : 관리자|등록일 : 07.03.08|조회수 : 842번 읽음

The 2007 IEEE International Conference on Mechatronics and Automation (ICMA 2007) hosted by HEU will take place in Harbin from August 5 to August 8, 2007. \

Aim of the conference is to provide a forum for researchers, academics and industrialists to share their up to date findings and achievements in the fields of mechatronics and automation. Many scholars from Chinese, Japan, America, Europe, and other countries will join in the conference and do paper presentation.

We sincerely invite researchers, professors and students from your university to participate in this event, improving our academic exchange and establish more cooperation.
I am looking forward to welcoming you in Harbin!
Enclosed is the leaflet of the conference.

Zhang Qingbin
Director of Foreign Affairs Office
Harbin Engineering University

赵 妍
ZHAO Yan (Miss)
Coordinator
Foreign Affairs Office
Harbin Engineering University
Tel: 0086-451-82518267
Fax: 0086-451-82530010

ADD:No.145 Nantong St. Nangang Dist.
Harbin, Heilongjiang,
P.R.China 150001
이전글 프랑스 ECOLE NATIONALE SUPERIEURE DES MINES 설명회 - 서울공대와 복수학위 체결
다음글 BK21에너지자원인력양성사업단 해외 석학 초빙 세미나 개최