코로나-19
공지
최근 수도권에서 무증상 감염이 지속되고 있습니다.
버스, 지하철, 택시에서 마스크 쓰기, 대화 자제, 유증상시 이용하지 않기를 실천해주세요.
우리 모두의 건강을 위해 생활 속 방역수칙을 준수해주시기 바랍니다.

2007 IEEE International Conference on Mechatronics and Automation 안내(원문)

작성자 : 관리자|등록일 : 07.03.08|조회수 : 836번 읽음

The 2007 IEEE International Conference on Mechatronics and Automation (ICMA 2007) hosted by HEU will take place in Harbin from August 5 to August 8, 2007. \

Aim of the conference is to provide a forum for researchers, academics and industrialists to share their up to date findings and achievements in the fields of mechatronics and automation. Many scholars from Chinese, Japan, America, Europe, and other countries will join in the conference and do paper presentation.

We sincerely invite researchers, professors and students from your university to participate in this event, improving our academic exchange and establish more cooperation.
I am looking forward to welcoming you in Harbin!
Enclosed is the leaflet of the conference.

Zhang Qingbin
Director of Foreign Affairs Office
Harbin Engineering University

赵 妍
ZHAO Yan (Miss)
Coordinator
Foreign Affairs Office
Harbin Engineering University
Tel: 0086-451-82518267
Fax: 0086-451-82530010

ADD:No.145 Nantong St. Nangang Dist.
Harbin, Heilongjiang,
P.R.China 150001
이전글 프랑스 ECOLE NATIONALE SUPERIEURE DES MINES 설명회 - 서울공대와 복수학위 체결
다음글 BK21에너지자원인력양성사업단 해외 석학 초빙 세미나 개최